Jouw verhuizing uitbesteden: Zo doe je dat en zo wordt het geregeld

Als je gaat verhuizen, huur je natuurlijk een verhuisbedrijf in om jouw spullen te verhuizen. Als student zijnde, gaat dat precies op dezelfde manier, op één ding na. In plaats van een duur verhuisbedrijf in te huren, kan je verhuisbedrijf student verhuis service inhuren. Het werkt verder hetzelfde,  alleen dan voor een veel goedkopere prijs.

Het bedrijf bevindt zich in Amsterdam, maar als je op verhuisbedrijf Alkmaar zoekt, kom je bij hetzelfde bedrijf uit. Dit komt doordat Student Verhuisservice door heel Nederland werkt en zowel klussen doet voor het binnenland als buitenland.

Hoe besteed je jouw verhuizing uit?

Student Verhuisservice heeft verschillende soorten service die ze bieden. Als je bijvoorbeeld moeite hebt met inpakken, kan je daar al iemand voor inhuren. Ook zijn de werknemers die daar in dienst zijn de hele week beschikbaar en inzetbaar voor al jouw vragen en klussen die je zou mogen hebben.

Dus mocht jij hier interesse in hebben, dan kan je naar de website van Student Verhuisservice om een volledig overzicht te krijgen van de diensten die worden aangeboden. Ook kan je altijd nog jouw eigen familie en vrienden vragen om je te helpen met inpakken en verhuizen, maar het is natuurlijk een stuk handiger om een professioneel bedrijf te laten komen zodat je verzekerd bent van goede hulp en de goedkoopste service.

Hoeveel kost dat nou?

Op de website van Student Verhuisservice staan een aantal tarieven waar je rekening mee moet houden als je dit bedrijf inhuurt binnen Amsterdam. Mocht je daarbuiten wonen dan wordt de voorrijtijd en terug rijtijd berekend vanuit Amsterdam.Daar zijn geen vaste kosten van, maar gelukkig wel van de personen die komen helpen. Per verhuizer wordt er 25 euro gerekend. Zelf weet je natuurlijk wel ongeveer hoeveel hulp je nodig zal hebben.

Ook wordt er 35 tot 45 euro gerekend voor de verhuiswagens, maar er zijn ook bussen te huur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.